Kierrätyskeskus ja luontotupa

admin

Istahda luonnon äärelle sisätiloissa!

Yhteystiedot:
Kierrätyskeskus ja luontotupa

Oppitie 2
43100 Saarijärvi

Puhelinnumerot:

+358 44 4598 748


Aukioloajat:

ma–pe 9–16
la 9–14

  • Kierrätyskeskus ja luontotupaJaa Somessa

Saarijärven kierrätyskeskus

Kierrätyskeskus myy ja ottaa vastaan kotitalouksien kierrätettävää tavaraa. Myymälästä löydät muun muassa vaatteita, kenkiä, kodintekstiilejä, lastentarvikkeita, urheiluvälineitä, astioita, koristeita ja muita kodintarvikkeita sekä huonekaluja ja pienkodinkoneita.

Meiltä voit myös vuokrata erilaisia naamiaisasuja ja -asusteita, joita löytyy monipuolisesti aikuisille ja lapsille.

Tiloissa on kierrätystavaroiden lisäksi polkupyöräkorjaamo, joka on avoinna kesäkuukausien ajan kierrätyskeskuksen aukiolojen mukaan.

Luontotupa

Luontotuvassa pääset tutustumaan Suomen luonnon yleisimpiin lintuihin ja nisäkkäisiin sekä Geologian tutkimuskeskuksen suunnittelemaan kivinäyttelyyn. Näyttely sisältää muutamia korukiviä sekä Saarijärven yleisimpiä kivilajeja ja maaperänäytteitä.

Vitriinissä olevat eläimet ja suuret maisemavalokuvat luovat yhdessä aidontuntuisen elämyshetken luonnossa. Voit tulla levähtämään ja nauttimaan luonnonkauneudesta – säästä riippumatta.

Luontotupa on mahdollista vuokrata kokoustilaksi tai muun tapahtuman tilaksi. Tilaan mahtuu noin kaksikymmentä henkilöä, siellä on hyvät audiolaitteet ja internetyhteys. Mahdollisuus tilata myös kahvitarjoilu.

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä kierrätyskeskukseen!

Sinua saattaisivat kiinnostaa myös: