Piispala

admin

Laadukas liikunta- ja luontomatkailukohde keskellä kaunista luontoa Kivijärven rannalla

Yhteystiedot:
Piispala

Kurssitie 40, 43300 Kannonkoski

Verkkosivut

Online-varaus

Puhelinnumerot:

Puh. 0207 694 300

piispala@piispala.fi


Jaa Somessa

Hyvän elämän jäljillä Piispalassa

Piispala on nuorisokeskus, joka sijaitsee Kannonkoskella pohjoisessa Keski-Suomessa puhtaan luonnon ja kirkasvetisen Kivijärven rannalla. Ensisijainen tehtävämme on edistää nuorisotoimintaa sekä tukea lasten ja nuorten hyvää elämää. Toimimme myös perheiden, ikääntyneiden, yritysten ja urheiluryhmien monipuolisena vapaa-ajan, liikunnan ja hyvinvoinnin keskuksena. Palveluitamme hyödyntämällä tuet samalla suomalaista nuorisotyötä ja -toimintaa ja olet tervetullut meille vuoden ympäri.

Runsaat liikunta- ja harrastemahdollisuudet sekä monipuoliset majoitus- ja kokoustilamme tarjoavat loistavat puitteet viihtymiselle, virkistäytymiselle, koulutuspäiville ja tapahtumille. Olitpa liikkeellä sitten yksin tai ryhmän kanssa, ohikulkumatkalla tai pidempäänkin viipyen, meillä viihdyt varmasti.

Majoitus ja ateriapalvelut
Majoitusta mökeissä ja huoneissa jopa 420 hlölle. Noutopöytä, ateriapalvelut tilauksesta toiveiden mukaan, oma leipomo, lounasta tarjolla päivittäin ympäri vuoden, kahvila. Ei anniskeluoikeuksia.

Liikunta ja ulkoilu
Uimahalli (kuntouintiallas 25m. uimahypyt, monitoimiallas, lastenallas), jäähalli, neliratainen keilahalli, 2 liikuntasalia, 2 kuntosalia, kiipeilyseinä ja ylipainehalli. 4,5 km kuntopolku/hiihtolatu, frisbeegolf-rata, kiintorastit, geokätköt, hiekkaranta, uimahyppytorni, kiipeily- ja jääkiipeilytorni, stunt- ja alaköysirata. Laaja liikunta- ja vapaa-ajanvälineistö, monipuolinen ohjelmapalvelutarjonta (luonto, liikunta, hyvinvointi, seikkailu, kädentaidot).

Kokous- ja työskentelytilat, saunat
Useita eri kokoisia kokous- ja ryhmätyötiloja, kädentaitopajat. Useita rantasaunoja, perinnesaunamiljöö sekä pieniä saunoja majoitusalueella.

Vuodepaikkoja: 420 kpl

Tervetuloa Piispalaan – hyvän elämän jäljille!

Vuodepaikkoja: 420 kpl

Sinua saattaisivat kiinnostaa myös: