Piispala

admin

Laadukas liikunta- ja luontomatkailukohde keskellä kaunista luontoa Kivijärven rannalla

Yhteystiedot:
Piispala

Kurssitie 40, 43300 Kannonkoski

Verkkosivut

Online-varaus

Puhelinnumerot:

Puh. 0207 694 300

piispala@piispala.fi


Jaa Somessa

Monipuoliset majoitus-, liikunta-, kokous ja työskentelytilat, luonnonläheinen sijainti, ihmisläheinen palvelu ja asiakasystävälliset hinnat luovat erinomaiset puitteet niin liikunta- ja nuorisoleireille, perhelomille kuin työhyvinvointi- ja koulutuspäiville.

Majoitus ja ateriapalvelut
Majoitusta mökeissä ja huoneissa jopa 420 hlölle. Noutopöytä, ateriapalvelut tilauksesta toiveiden mukaan, oma leipomo, lounasta tarjolla päivittäin ympäri vuoden, kahvila. Ei anniskeluoikeuksia.

Liikunta ja ulkoilu
Uimahalli (kuntouintiallas 25m. uimahypyt, monitoimiallas, lastenallas), jäähalli, neliratainen keilahalli, 2 liikuntasalia, 2 kuntosalia, kiipeilyseinä ja ylipainehalli (=hiekkatekonurmi). 4,5 km kuntopolku/hiihtolatu, frisbeegolf-rata, kiintorastit, geokätköt, tenniskentät, hiekkaranta, uimahyppytorni, kiipeily- ja jääkiipeilytorni, stunt- ja alaköysirata. Laaja liikunta- ja vapaa-ajanvälineistö, monipuolinen ohjelmapalvelutarjonta (luonto, liikunta, hyvinvointi, seikkailu, kädentaidot, musiikki ja draama).

Kokous- ja työskentelytilat, saunat
Useita eri kokoisia kokous- ja ryhmätyötiloja av-välinein, videoneuvottelutila, musa- ja mediapaja, opetuskeittiöt, kädentaitopajat. Useita nykyaikaisia rantasaunoja, perinnesaunamiljöö sekä pieniä saunoja.

Vuodepaikkoja: 420 kpl

Sinua saattaisivat kiinnostaa myös: