Jakolan tila, Mulikan HillTon ja Hallin Haukku

Lomailua, juhlia, automuseo ja kalastusta perinteisessä kulttuurimaisemassa

Yhteystiedot:
Jakolan tila, Mulikan HillTon ja Hallin Haukku

Jakolan tilan päärakennus ja automuseo, Karajoentie 294 A, 43480 Pääjärvi, Saarijärvi

Verkkosivut

Online-varaus

Puhelinnumerot:

Puh. 040 565 3716, 0400 242 150

mirja.oikari@jakola.fi


  • Villa Mertala ja Mertaranta


  • Rentola


  • Hallin Haukku


  • Mulikan Hillton


  • Jakolan tilaJaa Somessa

Pääjärven kylässä Pylkönmäellä sijaitseva Jakolan tila koostuu 1900-luvun alkupuolella rakennetusta päätilasta ja majoitustilana toimivasta Rentolasta, korkeatasoisesta pyöröhirsihuvilasta Villa Mertalasta, jonka yhteydessä on rantasauna Mertaranta, sekä entisestä kyläkoulusta Mulikan HillTonista. Tilalla on lisäksi yksi Suomen suurimmista yksityisistä automuseoista, Jakolan automuseo.

Lähellä sijaitsevat Heijostenkoski, Hepolampi, Karajoki ja Karankajärvi mahdollistavat kalastamisen onkimisesta perhokalastukseen.  Lähialueella on myös metsästysmaita ja tilalla koiraystävällistä majoitusta.

Talvella pääsee Rentolasta vaivatta Kouheron Kelkkailijoiden ylläpitämälle moottorikelkkauralle ja valmista latua on säiden salliessa esim. 30 km päähän Karstulaan asti.  Kesällä on käytettävissä  tilan oma tenniskenttä.

Hallin haukku -halli
Vuoden 2015 lopulla Jakolan tilalle valmistuu  koiraleirejä ja omatoimista treenausta varten harrastehalli. Käyttäjille on saatavilla majoitus ja täysihoito. Karajoentie 294 A.

Maalaishotelli Mulikan Hillton
Juhla- ja majoitustilat Karankajärven maisemissa. Valoisat salit muuntuvat erilaisiin tilaisuuksiin (n. 20-100 hlölle). Tilauksesta ateriapalvelut, pienryhmille luontaishoitoja. Erilliset majoitustilat (n. 20 vp, 2 krsta), joissa erikseen keittiö-, wc- ja suihkutilat. Saunaosasto kellarikerroksessa. Grillikatos. Majoitus: 35 € /vrk/hlö. Aamiainen 6 €.  Mulikantie 25.

Jakolan automuseo 
Noin 70 museorekisterissä olevaa ajoneuvoa. Esittelyt ja kyyditykset sopimuksen mukaan. Karajoentie 294 A.

Villa Mertala
Korkeatasoinen pyöröhirsihuvila (114 m2 + katettu terassi 40 m2, 3 mh, 6+2 vp, 2 wc:tä), hyvin varustettu keittiö/tupakeittiö, sauna ja pesuhuone. Grillikatos ja vene. Latureitit ja yhteys kelkkauralle. Hyvät kalastusmahdollisuudet ympäri vuoden. Kokous- ja ateriapalvelut tilauksesta.  Karstulantie 1157.

Villa Mertalan vieressä talviasuttava hirsinen Mertaranta-saunamökki (40 m2, 2 vp), jossa hyvin varustettu tupakeittiö, taulu-tv, takka, vuodesohva. Katetulta terassilta käynti puulämmitteiseen saunaan ja suihku-wc-tilaan. Rantaan 15 m.

Rentola
Talviasuttava hyvin varustettu maalaistalo pihapiireineen luonnonrauhassa Heijostenkosken kalastusalueen lähellä. Päärakennus 10+6 vp, 2 krsta. Kesäaitat 14 vp. Eräkämppä (2 vp) n. 3 km päässä. Kota ja patikkareitti. Rentolantie 160.

Katso hinnat nettisivuilta!

 

 

Vuodepaikkoja: 60 kpl

Asiakaspaikkoja: 100 kpl

Sinua saattaisivat kiinnostaa myös: