Kusiaismäki – Monipuolinen ulkoilualue

admin

Hiihtoa, laskettelua, lenkkeilyä, kalastusta ja frisbeegolfia

Yhteystiedot:
Kusiaismäki – Monipuolinen ulkoilualue

Hyppyrimäentie 1–2
43100 Saarijärvi

Puhelinnumerot:

Suksivuokraamo: 044 4598 982
Kahvio /Liput: 044 4598 670
Vapaa-aikatoimi: 044 4598 295
Hiihtokoulu: 040 734 3686


Aukioloajat:

Laskettelukaudella

ti-pe 16-20

la 11-16

su 11-19

ma suljettu

Sesonkiaikana joka päivä 11-19

  • KusiaismäkiJaa Somessa

Koe kauniit mäntykankaat, sopivasti haastavat ylämäet ja vauhdikkaat alamäet. Aivan Saarijärven keskustan tuntumassa sijaitseva Kusiaismäen ulkoilualue tarjoaa tekemistä vuoden ympäri.

Talvella alue on lumiliikkujan onnenmaa. Paavonrinteillä pääset laskettelemaan ja lautailemaan. Hiihtokeskuksen puolelta löydät eri mittaisia latuja, voit jatkaa maakuntauraa myöten pidemmällekin hiihtovaellukselle. Lumikengillä voit nousta Kusiaismäen huipulle ihailemaan avautuvaa maisemaa.  Kupponen lämmintä kaakaota kahviossa antaa lisää voimia.

Kesällä aluella kuhisee. Pajulammessa on istutettua kirjolohta ja siikaa, joita voi onkia vuokraveneestä tai laitureilta. Lisätietoja kalastuksesta on Saarijärven Osakaskunnan kotisivuilla.

Lisäksi voit vuokrata kanootteja ja kajakkeja Saarijärven ladulta.

Frisbeegolfrata on kovassa käytössä ja puulaakikisoja järjestetään kesän aikana lukuisia. Radan käyttö on ilmaista! Radan kartan ja tiedot löydät täältä, mutta maisemia sinun pitää tulla itse katsomaan!

Alueen reitit soveltuvat kesäkaudella mainiosti lenkkeilyyn ja niiden varrelta löytyvät myös mainiot marja- ja sienipaikat.

Sinua saattaisivat kiinnostaa myös: