Wanha Pappila

admin

Juhlapalveluja ja herkuttelua kauniissa kulttuuriympäristössä

Yhteystiedot:
Wanha Pappila

Paavontie 1
43100 Saarijärvi

Verkkosivut

Lounaslista

Puhelinnumerot:

+358 44 7532 558

info@wanhapappila.fi


Aukioloajat:

ma–pe 10–17

la 10-14

su suljettu

KESÄISIN

ma-pe 9-18

la 10-16

su 11-15

  • Wanha PappilaJaa Somessa

Wanhan Pappilan hirsiseinien sisältä löytyy kauniit juhlatilat, joissa toimii arkipäivisin lähiruokaperiaatteita kunnioittava kahvila- ja lounasravintola.  Tiloissa on myös sisustus- ja lahjatavaramyymälä.  Kokous- ja juhlatilat tilausravintolapalveluineen ovat saatavilla iltaisin ja viikonloppuisin. Kesällä rantasauna vuokrattavana.

Buffet-lounaalla pappilan keittiössä tehtyä kotiruokaa (vaihtoehdot: Keitto, Kotiruoka, Lämmin kasvisruoka sekä Parempi pappila). Leipäpöytään leivotaan päivittäin sämpylät tai talon leipää.

Suolaiset ja makeat leivonnaiset valmistetaan pappilan keittiössä. Kesällä käytetään tuoreita paikkakunnan marjoja ja syksyllä nautitaan mm. pappilan marjapensaiden ja omenapuiden satoa leivonnaisten muodossa.

Kesällä pääsee nauttimaan tarjottavista myös ulkoterassilla ja puutarhassa.

1800-luvun lopulla K.V. Reiniuksen suunnittelema pappila Saarijärven keskustassa tarjoaa ainutlaatuisen miljöön juhlien pitämiseen järven rannalla.

Kulttuurihistoriallisen kohteen pihamaalta löytyy oikeustieteilijä Matthias Caloniuksen muistomerkki sekä pappilassa syntyneen Suomen ensimmäisen lähetyslääkärin Selma Rainion muistolaatta.

Sinua saattaisivat kiinnostaa myös: